head

Родословни чихуахуа шампиони

ONE IN A MILLION CHIHUAHUAS


Ние сме Георги Кирков и Виктория Шолин - 12 години работихме под името "Sholin Vikris" заедно с брата на Виктория, а днес сме горди собственици на "One in a Million Chihuahuas".

Чихуахуа е най-малката, но за сметка на това една от най-смелите и интелигентни породи кучета. Още от детските ни години чихитата ни са нашата истинска страст, което най-накрая доведе до основаването на "One in a Million Chihuahuas" - организация, посветена не просто на селекцията на възможно най-добрите чихуахуа, но на безкрайното преследване на съвършенството, на истинската стойност на приятелството и на красотата и изкуството да създаваш.

Развъдник "Едно на Милион" е официално регистриран в Международната Федерация по Кинология (FCI) и Българската Републиканска Федерация по Кинология (БРФК) под номер 852017. Занимаваме се със селекцията на чихуахуа от 2006 г, като целта ни е да създаваме висококачествени и преди всичко здрави кученца, носещи типичните за породата темперамент и екстериор. Нашите чихуахуа представляват извадка на някои от най-добрите породни линии в света - "Microschihuas" (Сърбия), "Misty Meadow's & Di San Gimignano" (Италия), "Chidelia" (Норвегия), "Shah Arpilin", "Helena's Band" и "Yanger" (Русия), и са наследници на легенди като "Leander", "Dachida's", "Copymear", "Ballybroke", "Widogi", "Yeosinga" и много други... Някои от нашите чихуахуа живеят в Италия, Швейцария, Германия, Австрия, САЩ, Обединеното Кралство, Финландия, Исландия, Естония, Албания, Кипър, Русия, Ливан, Дубай, Обединените Арабски Емирства и др. Помним всяко едно наше бебе, поддържаме връзка с почти всички и се гордеем с тях!*FCI - Federation Cynologique Internationale, Международна Федерация по Кинология
*БРФК - Българска Републиканска Федерация по Кинология


foot English български